Broekbergenlaan 44 - 46
2071 EW Santpoort Noord
(023) - 537 98 05

 


de tijden dat wij open zijn:

dinsdag: 9:30 - 18:00
woensdag: 9:30 - 18:00
donderdag: 9:30 - 18:30
vrijdag: 9:30 - 18:30
zaterdag: 9:30 - 17:00
maandag: gesloten

 

e-mail: Santpoort aan Zee

 

 

 

OOSTERS STOOFPOTJE
voor 2 personen

 

Benodigdheden:

 

- 300 gram visfilet
- 1 ui, gepeld en in ringen gesneden
- 2 ontvelde vleestomaten, in stukjes
- 2 eetlepels olie
- 1 rode paprika, schoongemaakt en in stukken
- 2 teentje knoflook, uitgeperst
- ½ theelepel sambal oelek
- ½ theelepel gemalen komijn (djintan)
- peper en zout
- ¼ liter visbouillon
- 2 eieren
- snufje paprikapoeder


Bereiding :

 

Verwarm de oven voor op 200 0C.

Verhit de olie in een pan en fruit hierin de ui en knoflook glazig.

Voeg de paprika, tomaten, vis, sambal, komijn, paprikapoeder, peper en eventueel zout toe.

Laat dit 5 minuten "pruttelen". Schenk vervolgens de bouillon erbij en breng alles aan de kook.

Temper de hittebron en laat het gerecht 30 minuten zachtjes stoven.

Druk dan 2 kuiltjes in het groentevismengsel, breek er de eieren in en laat ze enkele minuten stollen.

Lekker met stokbrood, rijst of puree.met de kaas en verdeel het over de schotel, plaats hem terug in de oven en laat de kaas in 10 à 15 minuten goudbruin kleuren.