Broekbergenlaan 44 - 46
2071 EW Santpoort Noord
(023) - 537 98 05

 


de tijden dat wij open zijn:

dinsdag: 9:30 - 18:00
woensdag: 9:30 - 18:00
donderdag: 9:30 - 18:30
vrijdag: 9:30 - 18:30
zaterdag: 9:30 - 17:00
maandag: gesloten

 

e-mail: Santpoort aan Zee

 

 

 

KROKANT VERPAKTE ROODBAARSFILET
voor 2 personen

 

Benodigdheden:

 

- 350 gram roodbaarsfilet
- 100 gram fijngehakte pecannoten
- 50 gram boter
- 200 gram spinazie
- 1 ei
- 2 eetlepels olijfolie
- 2 eetlepels crème fraîche
- 1 eetlepel witte wijn
- ½ eetlepel mosterd
- mespunt suiker
- peper en zout

 

 

Bereiding:

 

Verwarm de oven voor op 1800 C. Klop het ei los.

Bestrooi de roodbaarsfilets met een beetje zout en wentel ze door het ei en vervolgens door de noten.

Leg de filets naast elkaar in een ingevette ovenschaal en verdeel de boter er in kleine stukjes over.

Laat de vis in de oven in circa 10 minuten gaar worden.

Was ondertussen de spinazie en roerbak deze in de olie gedurende 3 minuten op een hoog vuur.

Voeg de crème fraîche, wijn, mosterd en suiker toe en warm het nog een minuutje door.

Voeg zout en peper naar smaak toe.

Schep dan twee bergjes spinazie in het midden van warme borden en leg de vis er boven op.